Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Philips koffiemachine

Onder de naam Philips-Saeco verkopen Philips en de Italiaanse koffiemachine-fabrikant Saeco samen koffiemachines. Saeco is namelijk een dochterbedrijf van Philips. Kijk bij de Saeco koffiemachines voor al deze Philips-Saeco koffiemachines.

Daarnaast verkoopt Philips ook onder eigen naam koffiemachines. Het betreft zeer aantrekkelijk geprijsde volautomatische koffiemachines voor consumenten. De voordeligste volautomaat in de Philips 3000 serie is al te koop voor 299 euro. Een extreem lage prijs voor een volautomatische koffiemachine. En het is nog een goed volautomaat ook, want de Consumentenbond heeft deze goedkope Philips koffiemachine tot Beste Koop uitgeroepen.


philips koffiemachine

Cappuccino met 1 druk op de knop

Voor slechts 3 tientjes meer heb je onze persoonlijke favoriet uit de Philips serie. De Philips 3000 met melkslang. Met deze niet veel duurdere versie heb je met 1 druk op de knop naast gewone koffie en espresso ook cappuccino. Bij de allergoedkoopste versie moet je de melk handmatig opkloppen via een stoompijpje.

Daarnaast biedt Philips iets duurdere (maar in vergelijking tot de concurrentie nog steeds zeer goedkope) volautomatische koffiemachines die naast koffie van versgemalen koffiebonen ook gebruik kunnen maken van voorgemalen koffie.

Ben je op zoek naar een goede maar voordelige koffiemachine voor thuis? Voor koffie (lungo), espresso en cappuccino? Kijk dan vooral eens naar deze Philips volautomatische koffiemachines.

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.