Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

DeLonghi koffiemachines

DeLonghi is een Italiaanse fabrikant van consumentenelektronica die vooral bekend is als producent van koffiemachines. DeLonghi maakt vooral volautomatische koffiemachines maar ook Nespresso apparaten, koffiezetapparaten voor filterkoffie en accessoires als melkopschuimers en koffiemolens.


Met één druk op de knop je favoriete soort koffie

Met een DeLonghi volautomatische koffiemachine kun je met één druk op de knop van versgemalen koffiebonen alle soorten koffie maken. Van een espresso en een gewone koffie (een lungo), tot een cappuccino, een café latte en een latte macchiato. Ook andere dranken zoals een warme chocolademelk, een cappuccinomix en een warme melk behoren tot de mogelijkheden.

Ook onder de 300 euro

Over het algemeen zijn DeLonghi koffiemachines zijn niet de goedkoopste koffiemachine, maar met een DeLonghi koffiemachine haal je wel kwaliteit in huis. En uiteindelijk valt het met de prijs vaak mee omdat er vaak acties zijn. Zo kun je bij bovengenoemde aanbiedingen DeLonghi volautomatische koffiemachines vinden die minder dan 300 euro kosten.Keuze uit circa 20 volautomatische DeLonghi koffiemachines

DeLonghi levert zo'n 20 verschillende volautomatische koffiemachines, van eenvoudig tot heel uitgebreid. Al deze DeLonghi koffiemachines zijn gebruiksvriendelijk. Ze zijn altijd klaar voor gebruik en malen de koffiebonen voor ieder kopje zodat je altijd verse koffie hebt. Met slechts één druk op een knop kun je je koffiespecialiteit kiezen. Voor melk en koffie maakt een DeLonghi koffiemachine gebruik van aparte verwarmingssystemen zodat iedere koffie of andere warme drank perfect op temperatuur is.

Beste koffiemachine in de test

DeLonghi koffiemachines zijn dan ook vaak de beste in vergelijkende testen. Zo werd de DeLonghi Prima Donna Elite in 2016 als beste volautomaat getest in de koffiemachine test van de Consumentenbond. En bij Kieskeurig zijn het keer op keer DeLonghi koffiemachines die de beste reviews krijgen. De DeLonghi Dinamica, de DeLonghi PrimaDonna, de PrimaDonna Elite, de PrimaDonna S De Luxe, de DeLonghi ECAM 350 en de DeLonghi ECAM 22.320.SB kregen daar allemaal de eer minimaal één maal de beste koffiemachine van de maand te zijn.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle DeLonghi koffiemachines en andere volautomatische koffiemachines tegen een lage prijs.

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.