Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Krups Nespresso machines

Krups is één van de weinige merken die Nespresso machines maakt. Het was Krups die samen met Nesté de koffiemachine met koffiecapsules ontwikkelde. Het Duitse bedrijf maakt naast Nespresso machines ook volautomatische koffiemachines, pistonmachines, koffiezetapparaten en Dolce Gusto apparaten. Ook koffiemolens en melkopschuimers kom je in het assortiment van Krups tegen.

Krups biedt een ruime keuze uit Nespresso machines. Je hebt al een Krups Nespresso machine ruim onder de 100 euro. De prijzen van de Krups Nespresso machines liggen een stuk lager dan die concurrent DeLonghi, die vooral luxere koffiemachines maakt.


Melk zelf opschuimen

Zo zijn de Krups Nespresso apparaten in tegenstelling tot de meeste DeLonghi Nespresso apparaten niet voorzien van een melkreservoir. Melk moet je dus handmatig opschuimen als je een cappuccino wil. Hiervoor zijn wel pakketten te koop waarbij je naast de koffiemachine een losse melkopschuimer krijgt, maar het blijft handwerk.


Koffie in alle smaken

Maar natuurlijk profiteer je wel van het grote voordeel van Nespresso apparaten, de vele lekkere koffiesmaken. Nestlé biedt al verschillende 24 smaken aan. Heel verschillende smaken, zodat je veel kan variëren en proberen. En iedereen zijn favoriete koffiesmaak kan kiezen.


Vind je ideale Nespresso machine

Bij de bovenstaande aanbiedingen van Krups Nespresso machines kan je ook gericht zoeken naar je ideale apparaat (ook naar andere merken als je dat wil). Er zijn Krups Nespresso machines met en zonder losse melkopschuimer, instelbare temperatuur, heetwaterfunctie (voor bijvoorbeeld thee) en met een app voor de bediening. Ook kun je selecteren op de inhoud van het waterreservoir. Een Krups Nespresso machine met een waterreservoir van 1,5 liter hoef je minder vaak bij te vullen dan een apparaat met de inhoud van 1 liter.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle mogelijkheden en prijzen.

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.