Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Nespresso machine

Een Nespresso machine is een koffiemachine waarmee je snel en makkelijk een lungo (gewone koffie), espresso of ristretto kunt zetten. Sommige Nespresso machine beschikken ook over een geïntegreerd melksysteem waarmee je een cappuccino of latte macchiato uit de Nespresso koffiemachine kunt halen.

Een Nespresso apparaat werkt met luchtdicht verpakte koffiecups die versgemalen koffiebonen bevatten.

Aanbiedingen Nespresso apparaatnespresso machine magimix

Nespresso koffiemachines

Nespresso is een dochterbedrijf van Nestlé. De naam Nespresso is dan ook een samenvoeging van de N van Nestlé met het woord espresso. Nestlé maakt de Nespresso apparaten niet zelf. Dat gebeurt onder licentie door ervaren fabrikanten van koffiemachines waaronder DeLonghi, Krups, Jura, Kitchenaid, Magimix, Siemens en Miele.

Dat veel merken Nespresso apparaten maken betekent dat er veel keuze uit Nespresso machines is. Naast verschillende modellen zijn er ook verschillende modellen. Populair zijn de Nespresso Inissia, CitiZ, Lattissima, Pixie, Expert, Essenza Mini, U en CitiZ & Milk.

Wil je een Nespresso machine waarmee je met één druk op een knop ook cappuccino en latte machiato kunt krijgen kies dan voor een model met geïntegreerd melksysteem. Dan hoef je niet handmatig de melk op te schuimen.

Foto: Magimix Nespresso machine

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.