Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Koffiezetapparaat

Een filterkoffieapparaat is het traditionele koffiezetapparaat zoals deze al tientallen jaren bestaat. Via een filterzakje zet je met gemalen koffie een verse kan koffie. Deze koffiezetapparaten voor filterkoffie zijn de meest eenvoudige en ook meest goedkope koffieapparaten.

Toch zijn ook de filter-koffiezetapparaten aan vernieuwing onderhevig. Om de strijd met de automatische koffiemachines aan te gaan zijn er nu ook koffieapparaten voor filterkoffie die koffiebonen vers maken. Zo' filter-koffiezetapparaat voor koffiebonen wordt onder andere gemaakt door Philips en Severin.

Aanbiedingen koffiezetapparaten filterkoffie

Koffiezetapparaten voor filterkoffie zijn overal te koop. Maar bij de ene winkel zijn ze goedkoper dan bij de andere winkel. Hieronder vind je de aanbevolen winkels voor het kopen van een koffiezetapparaat. Deze winkels bieden een grote keuze, lage prijzen en gratis bezorging.


koffiezetapparaat

Koffieapparaten met thermoskan

Sommige koffiezetapparaten hebben een thermoskan in plaats van een glazen koffiekan. Dit is erg handig, want zo blijft je koffie lange tijd warm zonder dat je deze in een aparte thermoskan hoeft over te gieten. Ook blijft de koffie lekkerder in zo'n thermoskan dan in een glazen pot waaronder lange tijd een warmhoudplaatje brandt.

Koffiezetter met automatische uitschakeling

Sommige koffiezetapparaten beschikken over een automatische uitschakeling. Het koffieapparaat gaat dan naar verloop van tijd uit. Dat scheelt niet alleen energie als je vergeten bent het koffiezetapparaat uit te zetten, maar het is ook veiliger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.