Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Jura koffiemachines

Jura is een Zwitserse fabrikant van koffiemachines. Ze zijn gespecialiseerd in volautomaten. Jura koffiemachines zijn er voor bedrijven en particulieren.

Jura koffiemachines worden geproduceerd door het eveneens Zwitserse Eugster/Frismag. Deze fabrikant is goed voor de productie van 5 miljoen koffiemachines per jaar! Ze maken niet alleen koffiemachines voor Jura, maar ook voor merken als Bosch, Melitta, AEG, Moulinex en Siemens.

Jura koffiemachines staan bekend om hun hoge kwaliteit en mooie design. Dit zijn geen budget-koffiemachines, maar ze behoren tot de top van de markt.Innovatieve volautomatische koffiemachines

Koffiemachinefabrikant Jura richt zich helemaal op volautomatische koffiemachines en doet veel aan de ontwikkeling van deze meest geavanceerde koffiezetters. Ze ontwikkelde bijvoorbeeld de RFID-technologie waarbij filterpatroon en volautomaat draadloos met elkaar zijn verbonden en het revolutionaire PEP impulsextractieproces (Pulse Extraction Process) waarbij koffie met een ongekend vol aroma wordt verkregen.

Met Smart Connect zijn sommige Jura koffiemachines via de smartphone te bedienen. Niet alleen kun je vanaf je bureau de koffiemachine aan het werk zetten. Ook kun je in de app je persoonlijke smaakvoorkeuren instellen, zodat je altijd je persoonlijk ideale koffie krijgt.

Veel koffiemachines voor consumenten. horeca en bedrijven

Alleen al voor thuisgebruik produceert Jura koffiemachines in een tiental verschillende series. Voor professioneel gebruik is het aanbod aan Jura koffiemachines nog groter. De prijzen lopen uiteen van circa 700 euro voor hun meest basis consumentenmachine tot ruim 7.000 euro voor de meest professionele koffiemachine. De echte onderkant van de markt (met prijzen tot 500 euro) wordt door Jura dus niet bediend. De Zwitserse specialist in koffiemachines doet geen concessies aan kwaliteit om de prijs laag te houden.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen waar je momenteel goedkoop Jura koffiemachines kunt kopen.

Foto: Jura

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.