Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test Krups EA8150

Bas van Rijswijk     september 13, 2018    


De Krups EA8150 is een compact vormgegeven koffiemachine met een aantrekkelijk prijskaartje van zo'n 300 euro. Voor dat geld krijg je een echte volautomaat waarmee je thuis koffie van versgemalen bonen kunt zetten.

Ook een cappuccino kun je prima met de Krups EA8150 zetten. Daarvoor beschikt deze koffiemachine over een stoompijpje. Ben je een echte cappuccino liefhebber die vooral cappuccino's drinkt? Dan kun je mogelijk beter kiezen voor een koffiemachine met melkslang. Deze stoomt de melk automatisch voor je op, zodat je ook met één druk op de knop een cappuccino kunt krijgen. Ook Krups maakt goede volautomatische koffiemachines met melkslang of melkreservoir.

>>> TIP: Kijk hier voor alle Krups volautomaten en hun actuele winkelprijs.


Design

Maar laten we de Krups EA8150 eens nader bekijken. Meteen valt de ronde vorm van het design op. Dat staat niet alleen erg mooi, maar zo neemt deze Krups koffiemachine ook niet meer ruimte in dan nodig is. Ook oogt deze volautomaat erg mooi, met het doorzichtige bonenreservoir wat boven het apparaat uitkomt zodat je de bonen kunt zien zitten. Het display, en de twee rijen knoppen daaronder, misstaan absoluut niet. Ze maken onderdeel uit van het fraaie design van de Krups EA8150. Ondanks de compacte vormgeving biedt het plateau ruimte aan twee koppen. Daarnaast bevindt zicht het stoompijpje voor het opstomen van de melk.



Gebruiksvriendelijkheid

Het display en de twee rijen knoppen daaronder verklikken al dat we te maken hebben met een gebruiksvriendelijke koffiemachine. En inderdaad, op het display zie je hoe je met de knoppen door de menu's bladert. Het display is geen touchscreen, maar dat mag je in deze prijsklasse ook niet verwachten. Ook gebruiksvriendelijk is het zelfreinigende systeem dat automatisch door de koffiemachine wordt geactiveerd. Bij het zetten van de koffie is de machine snel op temperatuur en met de warmhoudplaat kun je je kopje voorverwarmen, en de koffie wat langer op temperatuur houden als je tussendoor gestoord wordt. Heel luxe bij een koffiemachine met deze prijs!


Sterkte, waterhoeveelheid, temperatuur en de mate waarin gemaald wordt zijn allemaal instelbaar. Met deze koffiemachine maak je snel en makkelijk koffie naar jouw smaak. En deze proeft heerlijk. En de mogelijkheden van de Krups EA8150 zijn ongekend groot gezien de lage prijs die je er voor vraagt.


Op deze pagina vind je drie video's waarin de verschillende mogelijkheden van deze koffiemachine worden gedemonstreerd.

Kijk bij de eerder genoemde link voor de prijs van deze goede volautomatische koffiemachine bij de beste aanbieders.




Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.